27 лютого 2014 року було проведено семінар учителів історії та правознавства на тему: «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках історії та правознавства"

Н а к а з

Про підсумки проведення районного семінару вчителів історії

Відповідно до плану роботи управління освіти, молоді та спорту Києво-Святошинської районної державної адміністрації, науково-методичної роботи на 2013-2014 навчальний рік на базі школи 27 лютого 2014 року було проведено семінар учителів історії та правознавства на тему: «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках історії та правознавства. В роботі семінару брали участь: методист районного методичного центру Дікова В.Г., вчителі історії 25 шкіл району.

Учасники семінару переглянули візитку закладу в представленні директора школи Мигрин Т.Ф., познайомились із досвідом роботи вчителів історії та правознавства Лєбєдєвої О.С., Грищенко О.М., відвідали відкриті уроки з історії України в 8-А класі на тему «Українська держава в останні роки життя Богдана Хмельницького» (вч. Грищенко О.М.), 9-А класі на тему: «Радикальний рух в Галичині в другій половині 70- 90 років ХІХ століття» (вч. Лєбєдєва О.С.). Учасники семінару познайомилися також із роботою театральної студії, члени якої продемонстрували позакласний захід «Права дитини в казках», підготовлений під керівництвом учителів історії школи. На закінчення семінару були прийняті рекомендації, які схвалені всіма учасниками.

Належна підготовка з боку адміністрації школи та педагогічного колективу забезпечила проведення районного семінару на високому організаційному та методичному рівнях. Учасники семінару висловили своє позитивне ставлення до проведених заходів.

Виходячи з вищесказаного

НАКАЗУЮ:

1. Відмітити актуальність обраної педагогічним колективом школи теми семінару, її значущість для вчителів історії, правознавства.

2. Відзначити високий рівень в організації та проведенні семінару заступників директорів Данилюк О.М., Грищенко О.І.

3. Оголосити подяку із занесенням до трудової книжки вчителям історії Лєбєдєвій О.С., Грищенко О.М.

4. Оголосити подяку за підготовку в проведенні семінару вчителям: Богатій О.М., Бубон Р.І., Артюх Л.І., Пінєвичу О.А., Трофименко С.В., Вишняк Г.С., Собчук І.Ю., Польовенко Л.Г., заступнику директора з ГЧ Журбі Л.В., секретарю школи Коваленко Л.Ф., а також молодшому технічному персоналу школи: Зимогляд Л.Г., Соловйовій Н.Г., Гуцол Н.М., Кухарєвій В.В., Жилко Ю.А., Жилко В.Я., Дядюшенко В.С., Літош Л.А., робітнику із обслуговування Проньку П.С.

5. Вчителю інформатики Фесичу М.Ю. розмістити даний наказ на сайті навчального закладу.

6. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника директора з навчально-виховної роботи Данилюк О.М.

Директор школи Т.Ф.Мигрин

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.