19 лютого 2014 року було проведено семінар - практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Інформаційно-комунікаційні технології та їх роль в освітньому процесі».

Н а к а з

від 24 лютого 2014р.

Про підсумки проведення районного семінару заступників директорів з навчально-виховної роботи

Відповідно до плану роботи управління освіти, молоді та спорту Києво-Святошинської районної державної адміністрації, науково-методичної роботи на 2013-2014 навчальний рік на базі школи 19 лютого 2014 року було проведено семінар - практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Інформаційно-комунікаційні технології та їх роль в освітньому процесі».

В роботі семінару брали участь: завідувачка РМЦ Швидка Л.С., методисти, заступники директорів із 32 шкіл району.

Учасники семінару-практикуму переглянули візитку закладу в представленні директора школи Мигрин Т.Ф., познайомилися із досвідом педагогічного колективу з теми «Використання ІКТ в навчально-виховному процесі школи», який презентувала заступник директора Данилюк О.М., відвідали відкриті уроки з фізики у 7-А класі на тему «Дисперсія світла. Кольори тіл» (вч. Фесич М.Ю.), історії України у 8-Б класі на тему «Українська держава в останні роки життя Богдана Хмельницького» (вч. Грищенко О.М.). Також із учасниками семінару був проведений тренінг «Світ інформаційних технологій: Apple в освіті».

Належна підготовка з боку в адміністрації школи та педагогічного колективу забезпечила проведення районного семінару-практикуму на високому організаційному та методичному рівнях. Учасники семінару висловили своє позитивне ставлення до проведених заходів.

Виходячи з вищесказаного

НАКАЗУЮ:

1. Відмітити актуальність обраної педагогічним колективом теми семінару-практикуму, її значущість для заступників директорів із навчально-виховної роботи.

2. Відзначити високий рівень в організації та проведенні семінару-практикуму заступників директорів Данилюк О.М., Грищенко О.І., Трофименко С.В.

3. Оголосити подяку із занесенням до трудової книжки вчителю фізики Фесичу М.Ю., вчителю історії Грищенко О.М. за ґрунтовну методичну підготовку відкритих уроків.

4. Оголосити подяку за підготовку в проведенні семінару вчителям: Богатій О.М., Кухарчук О.Ф., Подлевській О.П., Бубон Р.І., Вишняк Г.С., Маліновській Т.М., Савенко Л.О., Терещук І.В., Васьковській Т.М., Григорчук С.М., Федоренко О.В., Собчук І.Ю., Артюх Л.І., Пінєвичу О.А.; заст..директора з ГЧ Журбі Л.В., секретарю школи Коваленко Л.Ф., а також молодшому технічному персоналу школи : Дядюшенко В.В., Жилко В.Я., Жилко Ю.А., Кухарєвій В.В., Літош Л.А., Зимогляд Л.Г, Соловйовій Н.Г., Гуцол Н.М., робітникам із обслуговування Проньку П.С., Подлевському В.В.

5. Вчителю інформатики Фесичу М.Ю. розмістити даний наказ на сайті навчального закладу.

6. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника директора з навчально-виховної роботи Данилюк О.М.

Директор школи Т.Ф.Мигрин
Кiлькiсть переглядiв: 41

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.