27 листопада 2019 року на базі Шпитьківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. відбувся районний семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи з теми:

«Сучасні підходи та технології виховання успішної особистості в умовах Нової Української Школи».

Семінар розпочався з виступу методиста відділу освіти Києво-Святошинської районної державної адміністрації Гончарук Тетяни Василівни, яка зазначила, що тема семінару є актуальною, бо від того, які орієнтири у формуванні та становленні особистості будуть прийняті, залежатиме майбутнє України.

Цікавим та змістовним був виступ заступника директора з виховної роботи школи Грищенко Олени Іванівни на тему: «Творимо успішну та щасливу націю: конкретні кроки та горизонти майбутнього». Олена Іванівна поділилася з колегами району своїми здобутками та ідеями, які втілює в життя разом з класними керівниками та учнями.

Практичний психолог Грищенко Ольга Михайлівна провела з учнями 7-А класу та учасниками семінару тренінг «Від лідера класу до лідера в суспільстві».

Завершився семінар виступом команди «Фортуна» - міні Ed Camp «Гідність у дії» (керівник – педагог-організатор Чирко Т.Г.).

Учасники семінару взяли активну участь в обговоренні питань щодо нових методів виховання в умовах НУШ та дали високу оцінку проведеним заходам.

Галерея "2019-2020 навчальний рік"

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.