До уваги батьків!

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Освітній процес у 2020-2021 навчальному році в школі буде організований відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», листа Міністерства освіти і науки України від 05.08.2020 № 1/9-420 «Щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році», наказу відділу освіти Києво-Святошинської районної державної адміністрації від 18.08.2020 № 222 «Про особливості функціонування закладів загальної середньої освіти у 2020-2021 навчальному році». В школі розроблений Тимчасовий порядок організації освітнього процесу на 2020-2021 навчальний рік, дотримання якого є обовя ‘язковим для всіх учасників освітнього процесу. Адміністрація закладу звертає вашу увагу на окремі пункти Тимчасового порядку, а саме:

Щодо входу в приміщення закладу:

З метою запобігання утворення скупчення учасників освітнього процесу ми зробили 4 входи до приміщення. В приміщення школи заходять тільки учні, вчителі та технічний персонал. Просимо з розумінням поставитись до того, що батьки не допускаються в приміщення школи, крім батьків, які супроводжують дітей з особливими освітніми потребами на індивідуальне заняття. Спілкування з вчителями-предметниками, класними керівниками буде здійснюватись дистанційно, за допомогою будь-яких засобів зв’язку.

Щодо температурного скринінгу:

В школі буде здійснюватись щоденний скринінг всіх працівників. Але дуже просимо вас, шановні батьки, подбайте також про це у своїх домівках. Будьте відповідальними батьками своїх дітей. Ні в якому разі не допускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем. Тобто, будь-які ознаки ОРВІ і ви залишаєте дитину вдома.

Щодо антисептиків

Ми забезпечимо можливість антисептичного та дезінфекційного режиму в закладі, але, якщо не складно, «малесенький» антисептик у портфель своїй дитині покладіть.

Щодо масочного режиму:

Під час перерв всі учні повинні ходити в масках. Захисні маски можуть не використовуватись під час проведення занять в навчальних кабінетах. Але під час пересування приміщеннями закладу використання захисних масок є обов’язковим. Тому просимо забезпечити своїх власних дітей масками. Для сім’ї це буде не надто затратно. Для учнів 1-4 класів вхід та пересування по школі дозволяється без використання захисної маски. Зміна масок кожні 3 години. Тому запасайтесь масками! Обов’язково мати герметичний пакет (zip-пакет, або папака на кнопці); один для використаної маски, інший для нової. Для використання одноразових масок в школі і на подвір’ї розміщені спеціальні урни.

Щодо організації харчування:

Харчування в закладі для учнів 1 – 4 класів, соціальної категорії дітей буде організовано відповідно з новими вимогами безпеки. Для цього розроблений графік харчування з урахуванням 1.5 м дистанції між столами та розміщенням по 4 дитини за одним столом.

Щодо медичного огляду:

В інтересах дитини необхідно пройти медичний огляд, за результатами оформити довідку № 086-1/0.

Щодо свята 1 вересня:

Перше вересня буде в новому форматі. Загальної традиційної лінійки не буде. Для учнів 1-их та 11 класів відбудеться свято «Посвята у школярі». Початок о 9.00 год.; місце проведення – шкільне подвір’я перед школою.

Для учнів 2 – 10 класів святковий урок розпочнеться о 10.00 год. в навчальних кабінетах.

Забезпечення питного режиму:

Використання питних фонтанчиків ЗАБОРОНЕНО. Тому кожен учень повинен обов’язково мати свою пляшечку з водою.

Щодо здійснення перевезення дітей та працівників шкільним автобусом:

- вхід до салону автобуса учнів та працівників закладу тільки при наявності захисної маски;

- суворо ЗАБОРОНЕНО вхід до салону автобуса стороннім особам.

БУДЬТЕ ЗДОРОВІ !!!

Адміністрація школи.

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.